Som en stor pannbiff som skärs i tårtbitar är den här storbiffen som serveras med ris och en sås på crème fraiche, vitlök, gurka och paprika. Ett enklare sätt att göra pannbiff på!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2012
Läs noga ingrediensförteckning på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Berit
2012-02-27Gott och enkelt! Kommer dock att slopa saltet helt nästa gång.
Ann christin
2012-02-16Jag rekomenderar att ta mindre salt om du använder Santa Maria Tandoorikrydda då den innehåller mycket salt.Annars snabbt och enkelt, tog oxå mer creme fraiche i såsen
Ann-cathrin
2012-02-16gott och lättlagat