Färsbiff med ljummen sallad med brie, grillad paprika och mandel
![Färsbiff med ljummen sallad med brie, grillad paprika och mandel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47522/cf_259/farsbiff_med_ljummen_sallad_med_brie__grillad_paprika_och_mandel.jpg)
Ett charmigt recept på färsbiff med ljummen sallad med brie, grillad paprika och mandel. Du gör det av bland annat nötfärs, ägg, rödlök, brieost, paprika och mandelspån. Servera den härliga biffen med rostad potatis.
![Färsbiff med ljummen sallad med brie, grillad paprika och mandel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47522/cf_259/farsbiff_med_ljummen_sallad_med_brie__grillad_paprika_och_mandel.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 liten gul lök
500 g nötfärs
1 ägg
2 krm peppar
2 msk dijonsenap
1 tsk salt
2 msk olivolja
1 rödlök
200 g brieost
2 grillade paprikor (à 100 g)
1 msk balsamicovinäger
65 g färsk bladspenat
1/2 dl mandelspån
Till servering
rostad potatis
För alla
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: lite ost kan ev tålas.
Gör mjölkproteinfri: uteslut brieosten.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3278 KJ / 785 kCal
Fett48.2 g
Kolhydrater39.9 g
Protein42.4 g
Kommentarer