Stir fry-kyckling och brysselkål

2
0
Stir fry-kyckling och brysselkål

Förstklassig asiatisk kyckling med färgrik wokad röd paprika, härlig brysselkål, smakrik vitlök, mild kycklingfond, sesamolja och ingefära. Du serverar stir fry-kycklingen med basmatiris.

Stir fry-kyckling och brysselkål

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 120 g)
3 dl basmatiris
250 g fryst brysselkål
2 röda paprikor
1 msk olja
4 dl vatten
2 msk konc kycklingfond
1 tsk finhackad vitlök
6 droppar sesamolja
1/2 tsk malen ingefära
2 msk majsstärkelse
olja
salt och peppar

Gör så här

I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2096 KJ / 514 kCal
Fett 4 g
Läs mer om näringsvärden