Stir fry-kyckling och brysselkål
![Stir fry-kyckling och brysselkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13607/cf_259/stir_fry-kyckling_och_brysselkal.jpg)
Förstklassig asiatisk kyckling med färgrik wokad röd paprika, härlig brysselkål, smakrik vitlök, mild kycklingfond, sesamolja och ingefära. Du serverar stir fry-kycklingen med basmatiris.
![Stir fry-kyckling och brysselkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13607/cf_259/stir_fry-kyckling_och_brysselkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 120 g)
3 dl basmatiris
250 g fryst brysselkål
2 röda paprikor
1 msk olja
4 dl vatten
2 msk konc kycklingfond
1 tsk finhackad vitlök
6 droppar sesamolja
1/2 tsk malen ingefära
2 msk majsstärkelse
olja
salt och peppar
Gör så här
I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2096 KJ / 514 kCal
Fett0 g
Kommentarer