Stir fry-kyckling och brysselkål

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Stir fry-kyckling och brysselkål

Förstklassig asiatisk kyckling med färgrik wokad röd paprika, härlig brysselkål, smakrik vitlök, mild kycklingfond, sesamolja och ingefära. Du serverar stir fry-kycklingen med basmatiris.

Stir fry-kyckling och brysselkål

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer (à ca 120 g)
3 dl  basmatiris
250 g  fryst brysselkål
2   röda paprikor
1 msk  olja
4 dl  vatten
2 msk  konc kycklingfond
1 tsk  finhackad vitlök
6   droppar sesamolja
1/2 tsk  malen ingefära
2 msk  majsstärkelse
olja
salt och peppar

Gör så här

I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2096 KJ / 514 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Kokt kycklingfilé med örtsås
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Woka grönt på rester
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinkyckling med brysselkål och gratäng
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesampanerad lax med wokat grönt
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronkycklingklubbor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxwok teriyaki
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga