Woka grönt på rester

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Woka grönt på rester

Använd överblivna grönsaker på burk som smaksättare i en "slattwok" som du gör av andra gröna rester i kylen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Woka grönt på rester

Ingredienser

4 portioner
1   strimlad purjolök
2   skivade vitlöksklyftor
500 g  delad brysselkål
olja
salt och peppar

Smaksättning

t ex 1/2 dl  grillad paprika eller soltorkade tomater

Gör så här

Tips

Gott till både kött, fågel och fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stir fry-kyckling och brysselkål
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkålsgratäng 
Betyg 4.6 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glöggryta med kyckling och brysselkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönsakstortilla
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chiliwokade nudlar
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokad rödkålssallad med kalvsylta
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga