Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Woka grönt på rester

Använd överblivna grönsaker på burk som smaksättare i en "slattwok" som du gör av andra gröna rester i kylen.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fräs strimlad purjolök, skivade vitlöksklyftor och delad brysselkål i olja några minuter.
  2. Smaksätt med t ex grillad paprika i strimlor eller soltorkade tomater. Salta och peppra.

Tips

Gott till både kött, fågel och fisk.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 strimlad purjolök
  • 2 skivade vitlöksklyftor
  • 500 g delad brysselkål
  • olja
  • salt och peppar
Smaksättning
  • t ex 1/2 dl grillad paprika eller soltorkade tomater
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer