Sticky Ribs med färskpotatissallad och coleslaw

Betyg 3.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sticky Ribs med färskpotatissallad och coleslaw

Härlig glace gjord på sweet chili, socker, vinäger och soja kryddar de förkokta revbenen på bästa sätt. Till det serveras en färskpotatissallad med smak av både kapris och senap. Krämig coleslaw med sting av syrligt, grönt äpple är gott till sticky ribs.

Sticky Ribs med färskpotatissallad och coleslaw

Ingredienser

4 portioner

Ribs

1 1/2 kg spareribs
1 gul lök
1 msk salt per liter vatten
1 dl sweet chilisås
1 msk strösocker
1 tsk äppelcidervinäger
1/2 dl japansk soja

Potatissallad

800 g färskpotatis
1 liten gul lök
1 dl kokhett vatten
1 1/2 msk kycklingfond
2 msk vitvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
3 msk olivolja
3 msk kapris
salt och nymald svartpeppar
3 msk finhackad bladpersilja

Coleslaw

200 g rödkål
200 g spetskål eller vitkål
2 msk äppelcidervinäger
1/2 tsk salt
1 grönt syrligt äpple
1 dl majonnäs

Gör så här

00:30:00
00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3386 KJ / 809 kCal
Fett50.8 g
Salt9.6 g
Kolhydrater52.5 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Bläckfisk i kokosmjölk
    Betyg 2.7 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamprisotto med salsa verde
    Betyg 4.1 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad