Sticky pork hoisin

Betyg 3.3 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Sticky pork hoisin

Låt Asien komma på besök med denna sticky pork hoisin. Den lite söta hoisinsåsen passar perfekt ihop med tunnskivad kotlett och detta äts sedan tillsammans med pak choi, en härligt krispig kålsort. Toppa med sesamfrön för en extra fin och smakrik rätt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020

Sticky pork hoisin

Ingredienser

4 portioner

Pak choi

250 g pak choi
1 lime
1 msk rapsolja
salt
peppar
4 port ris eller nudlar

Sticky pork

1 burk vattenkastanjer (à 227 g)
600 g tunnskivad kotlett
2 tsk olja
200 ml hoisinsås
1 msk sesamfrö

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Supergott som grundrecept!! Vi skippade vattenkastanj Men valde sautéed gul lök och citron och teriyaki o yakiniku istället för hoisin samt 1 tsk strösocker o 1/2 tsk sirap m honung

    Yonna

  • Sliskigt och smaklös. Rekommenderar ej

    Ida

  • Uppskattades av alla

    Elisa

Näringsvärde per portion

Energi2897 KJ / 691 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater91 g
Protein37 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Tunn kotlett i hoisin med blomkål
    Betyg 4.2 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tunn kotlett med hoisinsås och lime
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Strimlad kotlett sweet and sour
    Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoisin- och sesamlax
    Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad