Stekt spenat med ingefära

4
0
Stekt spenat med ingefära

Stek spenat tillsammans med ingefära och vitlök, blanda med sesamolja och salt och du har ett ljuvligt grönt och vegetariskt tillbehör till din måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Stekt spenat med ingefära

Ingredienser

6-8
3
skivade vitlöksklyftor
1 msk
hackad ingefära
500 g
färsk bladspenat
1 msk
vatten
1 msk
rapsolja
1 msk
sesamolja
2 krm
salt
ev 1 msk
mortlade sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 306 KJ / 73 kCal
Fett 5 g
Salt 1 g
Kolhydrater 2 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept