Stekt spenat med ingefära

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
0
Stekt spenat med ingefära

Stek spenat tillsammans med ingefära och vitlök, blanda med sesamolja och salt och du har ett ljuvligt grönt och vegetariskt tillbehör till din måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Stekt spenat med ingefära

Ingredienser

6-8 portioner
3   skivade vitlöksklyftor
1 msk  hackad ingefära
500 g  färsk bladspenat
1 msk  vatten
1 msk  rapsolja
1 msk  sesamolja
2 krm  salt
ev 1 msk  mortlade sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi306 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Marinerad spenat med sesam
Betyg 4 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Koreansk auberginesallad
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt tofu med spenat, ägg och söt soja
Betyg 3 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesamkyckling
Betyg 3.8 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dressad algsallad
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Börek med fetaost, spenat och kronärtskocka
Betyg 4.5 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga