Dumplings i tomatbuljong med ingefära

Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
5
Dumplings i tomatbuljong med ingefära

Med färdiga dumplings slänger du enkelt ihop denna goda och värmande dumplingsoppa med tomat, spenat och ingefära. Toppa med salladslök, rostad lök och sesamolja vid servering och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Dumplings i tomatbuljong med ingefära

Ingredienser

4 portioner
4 vitlöksklyftor
500 g körsbärstomater
2 salladslökar
2 msk rapsolja
3 msk finriven ingefära
2 msk japansk soja
1 liter kyckling- eller grönsaksbuljong
2 tsk strösocker
salt
2 förp dumplings (à ca 320 g)
2 förp färsk bladspenat (à 65 g)
4 msk rostad lök
sesamolja (till servering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod, kokade de frysta dumplings i grytan. Serverades med ris.

Christopher

2024-10-31

Förstår inte dem tidigare kommentarerna. Det här var en katastrof. Tillagade mina dumplings i micron där gick dem fullständigt sönder och klibbade i hop. Soppan var inte alls god och inte ens tillbehören lyfte rätten.

Elin

2024-10-07

God smak men blev inte så mycket buljong

Maria

2024-09-12

Testa liknande recept

Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampbuljong med dumplings
Betyg 4 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudelsoppa med hackad lax och koriander
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Japchae – sötpotatisnudlar med tofu och svamp
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt tofu med spenat, ägg och söt soja
Betyg 3 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt spenat med ingefära
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga