Rödspätta med rädisor och gurka

Betyg 3.2 av 5.
20 personer har röstat
0
Rödspätta med rädisor och gurka

Frasig fisk med sötsyrliga grönsaker som du snabbt och enkelt lägger in själv i din egen lag av ättika, socker och salt. Rödspättan panerar du lätt i mjöl innan du steker snabbt. Servera med kokt potatis och en klick crème fraiche.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2013

Rödspätta med rädisor och gurka

Ingredienser

4 portioner
800 g rödspätta
900 g potatis
2 msk ättiksprit
2 msk strösocker
1/2 tsk salt
1/2 gurka
125 g rädisor
1 dl vetemjöl
salt
peppar
2 msk smör eller margarin
2 dl crème fraiche dill/havssalt/citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2908 KJ / 694 kCal
Fett26 g
Kolhydrater61.8 g
Protein49.7 g

Testa liknande recept

Gratinerad rödspätta med dill och pressad potatis
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödspätta med gurkröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt spätta med citronsås
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad spätta med räksås
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad spätta med färskost och tomat
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga