Rödspätta med rädisor och gurka

Betyg 3.2 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödspätta med rädisor och gurka

Frasig fisk med sötsyrliga grönsaker som du snabbt och enkelt lägger in själv i din egen lag av ättika, socker och salt. Rödspättan panerar du lätt i mjöl innan du steker snabbt. Servera med kokt potatis och en klick crème fraiche.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2013

Rödspätta med rädisor och gurka

Ingredienser

4 portioner
800 g rödspätta
900 g potatis
2 msk ättiksprit
2 msk strösocker
1/2 tsk salt
1/2 gurka
125 g rädisor
1 dl vetemjöl
salt
peppar
2 msk smör eller margarin
2 dl crème fraiche dill/havssalt/citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2908 KJ / 694 kCal
Fett26 g
Kolhydrater61.8 g
Protein49.7 g

Testa liknande recept

Gratinerad rödspätta med dill och pressad potatis
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödspätta med gurkröra
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt spätta med citronsås
Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ugnsbakad spätta med färskost och tomat
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spätta med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakad rödspätta med dragonsås
Betyg 2.8 av 5.148 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad