Stekt sej med remouladsås

Betyg 3.1 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Stekt sej med remouladsås

Veckans fisk består av stekt sej med krämig remouladsås. Såsen svänger du enkelt ihop med crème fraiche och pickles som du sedan smakar av med salt och peppar. Stek fisken på svag värme så att saftigheten behålls. Servera sedan med nykokt potatis och en fräsch sallad. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2018

Stekt sej med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis

Remouladsås

1 förp pickles (à 390 g)
2 dl crème fraiche
salt
peppar

Fisk

600 g sejfilé
1 msk smör eller margarin
1 påse romansallad

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Inte gott

    Tobias

Näringsvärde per portion

Energi2485 KJ / 592 kCal
Fett21 g
Salt2.12 g
Kolhydrater61 g
Protein36 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Sej med chipotleglaze
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Panerad fisk med potatismos
    Betyg 4.6 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt sej med krassesås
    Betyg 2.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sej med broccoli och potatis
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad