Stekt sej med remouladsås

Veckans fisk består av stekt sej med krämig remouladsås. Såsen svänger du enkelt ihop med crème fraiche och pickles som du sedan smakar av med salt och peppar. Stek fisken på svag värme så att saftigheten behålls. Servera sedan med nykokt potatis och en fräsch sallad. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2018

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2485 KJ / 592 kCal
Fett21 g
Salt2.12 g
Kolhydrater61 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentar
1 stInte gott
Tobias