Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili och frästa grönsaker i sambal oelek är en färgglad och välsmakande rätt ifrån det asiatiska köket. Servera med bröd och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek, sweet chilisåsen och brödet I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein, men innehåller ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2021-12-01Har gjort den några gånger nu och blir jättegott har även på lite curry. Idag ska jag göra den igen men prova med kassler istället ☺️
Louise
2021-11-10Väldigt god smak, tror den blir godare med något annat än tonfisk dock. T.ex kyckling
Johan-anders
2021-01-11Bra recept. Jag improviserade med zucchini istället för vitkål och en hackad jalapeño istället för sambal oelek. Funkade det med! Ganska rejält med tonfisk, gott förvisso men går nog med bara en burk också.