Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

18
0
Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat är ett superenkelt och gott recept som är både lätt och mättande. Crème fraiche och sweet chilisås är kontraster som passar perfekt till tonfisk.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Ingredienser

4 portioner
600 g potatis
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
2 dl lätt crème fraiche vitlök
2 msk sweet chilisås
salt och peppar
1 rödlök
4 bitar mjukt tunnbröd
65 g babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på crème fraichen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med pressad vitlök.
Gör äggfri: kontrollera att inte tunnbrödet innehåller ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med pressad vitlök.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2053 KJ / 491 kCal
Läs mer om näringsvärden