Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat är ett superenkelt och gott recept som är både lätt och mättande. Crème fraiche och sweet chilisås är kontraster som passar perfekt till tonfisk.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 13, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen. Mosa den grovt.
  2. Låt tonfisken rinna av. Finfördela den och blanda med crème fraiche och chilisås. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skala och skiva löken.
  4. Lägg spenat, potatis, tonfiskröra och lök på brödet och rulla ihop.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på crème fraichen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med pressad vitlök.
Gör äggfri: kontrollera att inte tunnbrödet innehåller ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med pressad vitlök.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g potatis
  • 2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
  • 2 dl lätt crème fraiche vitlök
  • 2 msk sweet chilisås
  • salt och peppar
  • 1 rödlök
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • 65 g babyspenat
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2053 kJ / 491 kCal
Läs mer om näringsvärden