Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
0
Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat är ett superenkelt och gott recept som är både lätt och mättande. Crème fraiche och sweet chilisås är kontraster som passar perfekt till tonfisk.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011

Tunnbrödsrullar med tonfisk och spenat

Ingredienser

4 portioner
600 g  potatis
2   burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
2 dl  lätt crème fraiche vitlök
2 msk  sweet chilisås
salt och peppar
1   rödlök
4   bitar mjukt tunnbröd
65 g  babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på crème fraichen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med pressad vitlök.
Gör äggfri: kontrollera att inte tunnbrödet innehåller ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med pressad vitlök.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2053 KJ / 491 kCal

Testa liknande recept

Gourmetrullar med tonfiskröra
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbröd med svamp, palsternacka och örtyoghurt
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunnbrödsrullar med smörgåsröra
Betyg 3.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med surströmming
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle i folie med Västerbottensost och ruccola
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga