Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tunnbrödsrulle med tonfisk

Sommarlunch- eller middag eller varför inte i utflyktskorgen? Tunnbröden fylls med grönsaker och en röra av tonfisk, sweet chilisås och crème fraiche innan de rullas ihop.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 23, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen. Mosa den grovt.
  2. Låt tonfisken rinna av. Finfördela den och blanda med crème fraiche, pressad vitlök och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
  4. Lägg sallad, potatis, tonfiskröra, lök och paprika på brödet och rulla ihop.

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g potatis
  • 2 burkar tonfisk i vatten (à 185 g)
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk sweet chilisås
  • salt och peppar
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 4 bitar mjukt tunnbröd
  • 1 salladshuvud
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1574 kJ / 377 kCal