Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

15
6
Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Lättlagad och god måltid som passar utmärkt både till middag och lunch. Stek ris med vitkål, röd paprika, tonfisk och ägg. Garnera med koriander och servera tillsammans med sweet chilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Ingredienser

4 portioner
3 dl basmatiris
1 klyfta vitkål (à 350 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika (à 150 g)
1 tsk sambal oelek
2 burkar tonfisk i olja (à 185 g)
4 ägg
koriander
sweet chilisås

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Petrus

2014-07-25

Mycket gott, kändes som en nyttig maträtt. Vi lade även till sockerärter, kommer ätas fler gånger i vår gamilj!

Linnéa

2010-12-01

God rätt med spännande smaker! Enkel och snabb att göra. Glöm inte chilisåsen på toppen, det blev pricken över i:et. Rekommenderar!

Linda

2010-11-15

Gott tyckte vi. Dubblera gärna mängden Sambal Oelek så smakar det mera!