Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
6
Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Lättlagad och god måltid som passar utmärkt både till middag och lunch. Stek ris med vitkål, röd paprika, tonfisk och ägg. Garnera med koriander och servera tillsammans med sweet chilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Ingredienser

4 portioner
3 dl  basmatiris
1   klyfta vitkål (à 350 g)
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
1   röd paprika (à 150 g)
1 tsk  sambal oelek
2   burkar tonfisk i olja (à 185 g)
4   ägg
koriander
sweet chilisås

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott, kändes som en nyttig maträtt. Vi lade även till sockerärter, kommer ätas fler gånger i vår gamilj!

Petrus

2014-07-25

God rätt med spännande smaker! Enkel och snabb att göra. Glöm inte chilisåsen på toppen, det blev pricken över i:et. Rekommenderar!

Linnéa

2010-12-01

Gott tyckte vi. Dubblera gärna mängden Sambal Oelek så smakar det mera!

Linda

2010-11-15

Testa liknande recept

Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glaserad karré med kål- och sesamsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chilibakad lax med pak choi
Betyg 2.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soja och honungslackad kycklingklubba med sesamkål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsgrillad kyckling med broccoliris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pita med kinesisk köttfärs
Betyg 3.9 av 5.
61 personer har röstat
Under 30 min att tillaga