Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili

Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili och frästa grönsaker i sambal oelek är en färgglad och välsmakande rätt ifrån det asiatiska köket. Servera med bröd och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2011

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1820 KJ / 437 kCal

Kommentarer
12 stDet var gott men tror det blir bättre med kyckling istället så det skall jag prova.
Tommy
Har gjort den några gånger nu och blir jättegott har även på lite curry. Idag ska jag göra den igen men prova med kassler istället ☺️
Linda
Väldigt god smak, tror den blir godare med något annat än tonfisk dock. T.ex kyckling
Louise
Bra recept. Jag improviserade med zucchini istället för vitkål och en hackad jalapeño istället för sambal oelek. Funkade det med! Ganska rejält med tonfisk, gott förvisso men går nog med bara en burk också.
Johan-anders
Lägg till Curry! Vart sjukt gott. Skippade sweet chili sås. För mkt socker :)
Asif
Bra och enkel vardagsrätt till hela familjen.. Funkade även för mannen som påstår sig inte gilla tonfisk. Jag valde dock att tilsätta hackad paprika när allt var klarat. Strödde röd hackad färsk paprika uppepå. då barnet gillar färsk men inte tillagad paprika. Bonus; mer näring när inte paprikan upphettats, samt ett härligt friskt tugg :)
Magdalena
Lättlagat och jättegott! Kul med något annorlunda.
Felicia
Gott och enkelt att göra, rejäla portioner.
Peter
Jag var skeptisk till vitkålen men rev den med osthyveln innan jag tillagade den enligt receptet. Jag tyckte jättemycket om det och även resten av familjen gav sitt gillande. Väldigt lättlagat men kan ge tipset att förbereda allt innan tillagningen påbörjas, det underlättar väldigt mycket.
Karin
huvva tyckte det här var äckligt. Tog salladstonfisk för det var slut på vanlig, det såg ut som hundmat.... Så undvik den sortens tonfisk i alla fall!
Charlotte