Stekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino

2
0
Stekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino

Råstekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino är ett gott tillbehör till din middag med stekt kyckling, kött eller vegoalternativ. Den mjuka pumpans milda smak kompletteras utmärkt av ostens sälta, aprikosernas sötma och basilikabladens aromatiska toner. Pumpakärnorna ger ett härligt crunch på toppen!

Skriv ut
Stekt pumpa med aprikoser, pumpakärnor och pecorino

Ingredienser

4 portioner
1
klyfta pumpa gärna butternut eller muscat (1 klyfta motsvarar ca 500 g)
2 msk
majsolja
-
salt
-
svartpeppar
1/2
kruka basilika
8
torkade aprikoser
ca 100 g
pecorinoost
1 dl
pumpakärnor

För alla

Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1387 KJ / 331 kCal
Fett 23 g
Salt 1 g
Kolhydrater 13 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept