Få smaker passar så bra tillsammans som stekt lax med grönkål! Här serverar vi stekt laxfilé med ugnsrostad morot, kålrot, sötpotatis och rödlök. En grönkålspesto på grönkål, solroskärnor och parmesan blir pricken över i!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2019
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det var mycket gott, jag lade till citronsaft i peston så den blev friskare och lättsammare.
Erik
2021-05-20Enkelt, hälsosamt och gott.
Nalleli
2020-10-05Jättegott och fräscht! Men jag tycker att peston och rotfrukterna räcker till 8 laxfiléer!
Jennifer
2019-05-22