Få smaker passar så bra tillsammans som stekt lax med grönkål! Här serverar vi stekt laxfilé med ugnsrostad morot, kålrot, sötpotatis och rödlök. En grönkålspesto på grönkål, solroskärnor och parmesan blir pricken över i!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2019
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Erik
2021-05-20Det var mycket gott, jag lade till citronsaft i peston så den blev friskare och lättsammare.
Nalleli
2020-10-05Enkelt, hälsosamt och gott.
Jennifer
2019-05-22Jättegott och fräscht! Men jag tycker att peston och rotfrukterna räcker till 8 laxfiléer!