Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis

5
1
Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis

Otroligt god och härlig rulle som du gör med filodeg. Fyllningen i filodegsrullen är kokt mandelpotatis, grönkål och krämig cheddarost. Strö knapriga solros- och pumpakärnor på toppen.

Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g mandelpotatis
1 purjolök (à ca 300 g)
1 färp skuren färsk grönkål (à 275 g)
3 msk olja
salt
svartpeppar
3 dl riven cheddarost
100 g smör
5 ark filodeg
2 msk solroskärnor
2 msk pumpakärnor

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ost och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Sandra

2021-12-19

Går röran med potatis o grönkål att göra dagen innan?

Näringsvärde per portion

Energi 1536 KJ / 368 kCal
Fett 24 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 27 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden