Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Stekt lax med krämig pickles

Stekt lax med krämig pickles är ett lättlagat och välsmakande fiskrecept där stekta laxfiléer serveras med nykokt potatis, sallad samt krispiga pickles i majonnäs och färsk dill. Den krämiga picklesröran blir ett fantastiskt tillbehör till den milda laxen. Smaklig måltid!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 17, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina fisken.
  2. Koka potatisen.
  3. Häll av picklesen väl och hacka den grovt. Hacka dillen. Blanda pickles, majonnäs och dill.
  4. Stek laxen i olivoljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar.
  5. Bryt salladen i bitar.
  6. Servera laxen med potatis, pickles och sallad.

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port laxfilé (à 140 g)
  • 900 g potatis
  • 390 g pickles
  • 1/2 ask färsk dill (à 20 g)
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1/2 isbergssallad
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 2551 kJ / 609 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer