Ciabatta med skagenröra är en läcker smörgås som antingen kan serveras som ensamrätt eller som förrätt till en lättare huvudrätt. Räkor, rödlök och crème fraiche ger en somrig känsla.
Ingredienser
4 portioner
4
st
ciabattabröd (grädda hemma)
1
burk räkor i lake (à 360 g)
1
medelstor rödlök
1
dl
lätt crème fraiche
1/2
dl
lättmajonnäs
3
msk
hackad dill
1
msk
riven pepparrot
1
msk
pressad citron
1/2
krm
kajennpeppar
1
krm
salt
strimlad isbergssallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen. Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
2
2 st
Kommentarer
Goshgun
2019-06-30
Hur många kalorier innehåller en smörgås och en portion?
Redaktionen ICAse
2019-07-01
Hej Goshgun!
Nu har vi näringsberäknat detta recept :) Hälsningar Michelle
Karl
2011-04-14
När man skriver räkor i lake och sen bara ska hälla bort laken? Kanske kan kolla vikten på räkorna, brukar stå på burken om det är kvalitet.
Kommentarer
Goshgun
2019-06-30Hur många kalorier innehåller en smörgås och en portion?
Redaktionen ICAse
2019-07-01Hej Goshgun! Nu har vi näringsberäknat detta recept :) Hälsningar Michelle
Karl
2011-04-14När man skriver räkor i lake och sen bara ska hälla bort laken? Kanske kan kolla vikten på räkorna, brukar stå på burken om det är kvalitet.