Denna krämiga pastasallad serverar du kall tillsammans med gravad lax, en fräsch måltid med frukt och grönt som överraskar. Pastasalladen som innehåller melon får en söt smak som uppvägs av sältan från laxen och syran från äpplet.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2010
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annie
2022-07-10Så himla gott, en favorit hemma hos oss! Vi brukar dock ha turkisk yoghurt istället för crème fraishe och en liten klick majonnäs för att runda av det syrliga från yoghurten. Vi brukar också använda kallrökt lax istället för gravad och så kör vi en påse med blandad sallad, isbergssallad kan bli så vattnig och smaklös.
Fia
2022-06-13Verkligen gott 😀🙏🏻
Anna
2021-08-12En väldigt fräsch och god sallad, jag har till och med ändrar det till en potatissallad med lyckade resultat!