Den här potatissalladen passar till allt. Den lena, bastanta smaken från potatisen tillsammans med den saftiga och syrliga smaken från äpple är en vinnande kombination till den möra kycklingen.
Rätten innehåller laktos och mjölk.
Gör laktos- och mjölkfri: Byt ut gräddfilen mot mjölkfri crème fraiche sk Sour Supreme (innehåller soja) och stek kycklingen i mjölkfritt margarin eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Viveca
2011-04-22Håller med övriga. Tillsatte lite senap och det blev toppengott.
Lena
2009-08-11Jättegod potatissallad - passar till allt. Skall man äta den till fisk kan man ha lite dill i också.
Ingela
2009-06-24Potatissalladen är toppengod! Lite senap i gör den ännu bättre, även skivade rädisor passar bra. Salladen känns frisk (inte heller jag gillar "traditionell" potatissallad). Vet inte om tanken är at salladen ska vara ljummen men den är bäst så... även om kall också funkar jättebra. Jag serverade med ingefärsmarinerad kycklingfilé - MUMS.