Tunnbrödsrulle med kyckling och rotsaksfräs
En klassisk tunnbrödsrulle med ett något annorlunda innehåll. Stekta kycklingfiléer läggs på en mäktig bädd av rotsaksfräs bestående av strimlade morötter och purjolök täckta av stingig senap.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
2 msk flytande margarin
1 1/2 tsk salt
2 krm peppar
3 morötter
1 purjolök
2 msk senap
4 port potatismospulver
4 stora mjuka tunnbröd
Tillbehör
grönsallad
tomat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2400 KJ / 570 kCal
Fett12 g
Kommentarer
Låt bli potatismospulver! Använd eget mos av riktig potatis, i alla sammanhang där potatismos ingår.
Monica
2009-01-04Vi gjorde detta till en "lättare" rätt utan potatismos men lade till paprika och squash i fräset och tyckte det smakade gott med senap använde fransk osötad sådan. Vi kom fram till att utesluter man moset kan man kanske ta litet creme fraiche eller matlagningsyoghurt istället för att lätta upp fyllningen med. Men vi var mätta och nöjda efter avslutad måltid och tänker göra detta recept igen
Maud
2007-01-21Ganska gott men dock ingen middag tycker jag. Skulle nog skippa senapen nästa gång då den tog över fräset för mycket. Perfekt som lunch eller på picknicken.
Malin
2005-09-19