Stekt kassler med krämig majs

Här serveras salta och härliga kasslerskivor tillsammans med en krämig majsröra. De söta majskornen steks innan mjölk och ost tillsätts för uppkokning. Ät majsen och kasslern ihop med ris och krispiga grönsaker och låt maten tysta mun!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2329 KJ / 558 kCal
Fett17 g
Salt8.8 g
Kolhydrater56 g
Protein43 g

Kommentarer
23 stOsten fastnade bara på skeden, smälte inte samman och blev en krämig majs.
Emma
Lättlagad och snabb vardagsrätt. Redde majsröran med lite maizena och kryddade med salt och peppar, det lyfte verkligen det hela. Gott!
Jennie
Mycket gott!
Maria
Osten blev en kladdig klump🙄
Maria
Blanda i maizenamjöl med mjölken så blir det mycket bättre.
Mario-andrés
TIPS: Jag tog matlagningsgrädde istället för mjölk samt en skvätt chillisås, satte kasslern i ugnen ca 225 gr, blandade såsen i en bunke och hällde över kasslern - allt klart med riset.. Krämigt och lite mer smak!
Jeanette
Lite tråkigt och smaklöst. Krämig majs blev blaskig majs. Blir nog inte fler gånger.
Caroline
Osten vill inte riktigt smälta ner i såsen, behöver redas!
Tobias
Behöver både redas och kryddas lite extra!
Thomas
Passar till barnmat.
Therese