En otroligt god vardagsmiddag som kommer att mätta både stora och små och som dessutom är lättlagad. Kasslern gräddas i ugnen med lök, en delikat crème fraiche med smak av tomat och basilika och parmesanost som smälter till en gyllene yta. Servera kasslergratängen med en fräsch krispsallad och något gott att dricka till.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2017
Rätten är fri från gluten men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Kommentarer
Emelie
2021-09-16Gott!! En hel lök behövs absolut! Tog dubbla mängden creme fraiche då vi gillar mycket sås.
Sanna
2020-11-09Jättegott! Tog en halv lök för läste tidigare recension. Men skulle nog föredra en hel. Jag tycker allt i receptet var bra. Tog även vanlig ost. 4/5 stjärnor!
Mikael
2017-04-11jätte gott men nästa gång lite mindre lök och mer parmesan och mer crème fraiche .