Stekt inlagd strömming

Panerad, stekt och inlagd strömming i ättikslag är en riktig klassiker. Lägg färsk dill mellan filéerna och panera strömmingen i rågmjöl för bästa resultat. Låt sedan den stekta strömmingen dra i ättikslagen innan den serveras, gärna med knäckebröd som tillbehör.

Gör så här
00:03:00
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1057 KJ / 252 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein24 g
Kommentarer
16 stHur länge kan man förvara detta i en matkällare i ett hyreshus?
Mia
Hej Mia! Vi skulle inte rekommendera att förvara strömmingen i matkällare utan den bör förvaras i kylskåp. Det är viktigt att använda rena verktyg och burkar och skölja dill och lök väl, då bör strömmingen hålla upp till 1 vecka. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Underbart gott
Camilla
Förutom att det är gott på en knäckemacka. Men om jag vill äta ngt till rätten - kokt potatis? med ägg? potatismos? ELLER vad????
Britt-louise