Katarinas ättikströmming

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Katarinas ättikströmming

Katarinas ättikströmming är panerade strömmingsfiléer som smakar ljuvligt gott av ättikslagen och rödlöken. Strömmingsfiléerna serveras med kokt potatis eller som pålägg på en hård smörgås.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Katarinas ättikströmming

Ingredienser

4 portioner
1 kg strömmingsfiléer
1 dl rågmjöl till panering
salt
peppar
smör till stekning
1 rödlök
5 kryddpepparkorn

Lag

1 dl ren ättika (24%)
3 dl vatten
3 1/2 dl strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2740 KJ / 650 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

Senapsstekt strömming med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt strömmingsfilé med potatis/palsternacksmos
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt inlagd strömming
Betyg 4.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapsmarinerad stekt strömming med krossad potatis
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ättiksströmming
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Dijonströmming med mosad potatis & syrad gurka
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga