Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Festligt recept på stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad. Smakrikt avorioris gör du med vitlök, lök, vitt vin och parmesanost. Stek fisken och servera på riset toppat med en härlig ruccolasallad och egengjord dressing.

Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl avorioris
6 dl vatten
1 - 1 1/2 tsk salt
2 vitlöksklyftor
1/2 gul lök
1 dl vitt vin
3 msk smör eller margarin
1 dl riven ost t ex parmesan
600 g hälleflundra
salt
peppar

Dressing

1/2 dl olivolja
1 - 2 tsk balsamvinäger
salt
peppar
1 kruka eller knippe rucolasallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Limedoftande fiskspett
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Carpaccio på hälleflundra
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med rotsaker och dillsås
Betyg 2.7 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med polenta
Betyg 3.1 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt hällefile med kapris, räkor och citron
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga