Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Festligt recept på stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad. Smakrikt avorioris gör du med vitlök, lök, vitt vin och parmesanost. Stek fisken och servera på riset toppat med en härlig ruccolasallad och egengjord dressing.

Stekt hälleflundra med avorioris och ruccolasallad

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  avorioris
6 dl  vatten
1 - 1 1/2 tsk  salt
2   vitlöksklyftor
1/2   gul lök
1 dl  vitt vin
3 msk  smör eller margarin
1 dl  riven ost t ex parmesan
600 g  hälleflundra
salt och peppar

Dressing

1/2 dl  olivolja
1 - 2 tsk  balsamvinäger
salt och peppar
1   kruka eller knippe rucolasallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Carpaccio på hälleflundra
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccolarisotto med tomater och pinjenötter
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Limedoftande fiskspett
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med rotsaker och dillsås
Betyg 2.7 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hälleflundra med polenta
Betyg 3.1 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga