En snabb och enkel laxpasta tillagad med enkla och goda ingredienser, kan det bli bättre? En puré av gröna ärtor och grädde gör du på nolltid och gör pastan krämigt smarrig. Tärnade tomater och en skvätt vinäger blandas ihop med pastan och det hela serveras med härlig stekt lax.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hela familjen gillar det och enkelt är det =)
Karin
2015-05-14Gott och enkelt
Viveka
2015-03-25Förvånansvärt gott för att vara så enkelt! Återstår att se om det funkar som matlåda men det tror jag!
Daniel
2014-05-27