Lax med grönärtskräm och pasta
En snabb och enkel laxpasta tillagad med enkla och goda ingredienser, kan det bli bättre? En puré av gröna ärtor och grädde gör du på nolltid och gör pastan krämigt smarrig. Tärnade tomater och en skvätt vinäger blandas ihop med pastan och det hela serveras med härlig stekt lax.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014
Ingredienser
4 portioner
250 g gröna ärtor
1 dl vispgrädde
4 port pasta, gärna gnocchi
ca 550 g lax
1 msk olja
salt
peppar
3 tomater
1 tsk vinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2879 KJ / 689 kCal
Fett32.6 g
Kolhydrater55.6 g
Protein39.4 g
Kommentarer
Hela familjen gillar det och enkelt är det =)
Karin
2015-05-14Gott och enkelt
Viveka
2015-03-25Förvånansvärt gott för att vara så enkelt! Återstår att se om det funkar som matlåda men det tror jag!
Daniel
2014-05-27