Stekt grön sparris med valnötter, persilja och citronyoghurt
![Stekt grön sparris med valnötter, persilja och citronyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Stekta gröna sparrisar med valnötter, persilja och citronyoghurt går fort att laga och blir fräscht, fint och festligt. Servera sparrisen med yoghurtsåsen och ett gott bröd som en lättare vegetarisk rätt eller som tillbehör till lax eller kyckling.
![Stekt grön sparris med valnötter, persilja och citronyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g grön sparris
1 1/2 dl matlagningsyoghurt
rivet skal av 1/2 tvättad citron
2 msk olivolja
1 dl valnötter
1 knippe hackad persilja
Till servering
bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer