Stekt fläskfilé med puré & ragu

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Stekt fläskfilé med puré & ragu

Stekt fläskfilé med puré och ragu är en läcker festmåltid som du tillagar på ungefär 45 minuter. Fläskfilén steks och serveras med en fräsch palsternackpuré och en god rödbetsragu av vitt vin, rödbetor och kapris.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Stekt fläskfilé med puré & ragu

Ingredienser

4 portioner
4   skivor fläskfilé (à ca 125 g)
2 msk  smör (till stekning)

Palsternackpuré

4   palsternackor
1 dl  vitt vin
3 dl  hönsbuljong (från tärning eller fond + vatten)
2 msk  grädde matlagnings- eller mellan-)
2 msk  crème fraiche

Rödbetsragu

250 g  rödbetor
2 msk  kapris
1/2 dl  vitt vin
1 msk  smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fläskfilé med ädelostsås, stekta päron och valnötter
Betyg 4.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bräserad gös med brynt fläsk i smörsås och rotmos
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med rödbetsris
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvytterfilé med sommarprimörer och gräddsås
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga