Fläskfilé med ädelostsås, stekta päron och valnötter
Redan på receptnamnet hör du att det kommer smaka gott. Den salta fläskfilén får krämiga smaker av ädelostsåsen och de smörstekta päronen kan inte smaka bättre med sina söta toner. Toppa med knapriga valnötter och du har en fulländad varmrätt!
Ingredienser
4 portioner
600 g fläskfilé
3 msk smör eller margarin
salt
svartpeppar
Sås
1 lök
3 dl hönsbuljong (vatten, tärning eller fond)
1 dl matlagningsgrädde (15 %)
140 g ädelost
Till servering
2 fasta päron
1 dl valnötter
klyftpotatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart gott!
Yvonne
2024-02-14Vi åt broccoliris det var också gott rii
Gudrun
2023-06-10Detta vart en flopp hos oss, simmig sås , päron och valnötter, hörde inte hit. Detta gör jag inte igen.
Lena
2022-03-11