Stekt fläsk & pepparrot

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Stekt fläsk & pepparrot

En trevlig middagsrätt med många smaker och nyanser. Knaperstekt rimmat fläsk läggs upp på en bädd av råstekta jordärtskockor och kantareller och serveras med pepparrotsstuvad potatis. Garnera fläsket med ytterligare pepparrot och en persiljekvist.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Stekt fläsk & pepparrot

Ingredienser

4 portioner
600 g rimmat fläsk i skivor

Råstekta jordärtskockor

100 g skalad jordärtskocka
100 g rensade kantareller
1 gul lök
smör till stekning
2 msk hackad persilja

Pepparrotsstuvad potatis

4 kokta potatisar
3 msk riven pepparrot
2 msk smör
3 dl mjölk

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kantarellstuvning
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordärtskockssoppa med kallrökt lax
Betyg 2.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanstuvade makaroner med smörstekta kantareller
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senapsstekta kotletter med stuvade jordärtskockor
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hickorydoftande fläsk med äppelkompott
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade jordärtskockor
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga