Stekt cambozola

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt cambozola

Ett härligt recept på utsökt, stekt cambozola som passar dig som gillar en utmaning i köket. Osten passar bra att servera efter maten på ostbricka. Du använder bland annat cambozola, sötmandel, polenta och ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Stekt cambozola

Ingredienser

6 portioner
300 g Cambozola (ost)
1 dl skållad sötmandel
1 dl polenta (majsmannagryn)
2 ägg
1 dl vetemjöl
3 msk olja till stekning

Gör så här

00:01:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt strömming med kapris, oliver och persilja
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemgjord mandelkonfekt
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bondkakor i cellofan
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bondkakor
Betyg 3.5 av 5.118 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronkanderade mandlar
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bondkakor med smak av anis
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad