Stekt cambozola

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Stekt cambozola

Ett härligt recept på utsökt, stekt cambozola som passar dig som gillar en utmaning i köket. Osten passar bra att servera efter maten på ostbricka. Du använder bland annat cambozola, sötmandel, polenta och ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Stekt cambozola

Ingredienser

6 portioner
300 g  Cambozola (ost)
1 dl  skållad sötmandel
1 dl  polenta (majsmannagryn)
2   ägg
1 dl  vetemjöl
3 msk  olja till stekning

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glödgad glögg
Betyg 3.6 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord mandelkonfekt
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt strömming med kapris, oliver och persilja
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelkaka från Åmål
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hemgjort mandelsmör
Betyg 4 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronkanderade mandlar
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga