Bondkakor i cellofan
Bondkakor i cellofan är små, knapriga och delikata kakor som du kan bjuda bort inslagna fint i cellofan eller njuta av själv. Klassiska bondkakor är alltid lika gott!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001
Ingredienser
1 sats
200 g smör
2 dl socker
2 msk sirap
1 dl sötmandel
5 dl vetemjöl special
1 tsk bikarbonat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur mycket cellofan ska det vara i kakorna? Det står ju inte i receptet!
Jenny
2022-12-11Bra recept men lägg gärna till lite mer sirap så blir de lite knäckigare.
Ingerid
2011-12-10Ang "cellofanen", de gånger jag bakat bondkakor har jag plastat in "degrullen" och lagt den i kylen ett tag för att det skall bli lättare att skär kakorna innan man gräddar dem, det kanske är det som menas med cellofanen.....
Marcus
2007-12-10