Stekt strömming med kapris, oliver och persilja

0
0
Stekt strömming med kapris, oliver och persilja

Stekta strömmingsfiléer med en spännande dressing gjord med en god olivolja, lök, oliver och kapris. Panera filéerna med polenta och stek dem frasiga i smör. Stekt strömming när den är som bäst.

Skriv ut
Stekt strömming med kapris, oliver och persilja

Ingredienser

4 portioner
400 g
fileér av strömmingsflundror
1 1/2 dl
polenta
1
vitlöksklyfta
1/2 dl
rödlök
1 dl
urkärnade kalamataoliver
1
kruka persilja
2 msk
kapris
2 msk
kaprisspad
1 1/2 dl
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
2 msk
smör

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Om det blir dressing över så är den god att blanda med potatis och servera till fisk eller kyckling.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept