Minutbiff med bakade potatisskivor och tzatziki
Kvällens middag är en perfekt stekt biff med gyllene ugnsrostad potatis. Som en härlig söndagsstek mitt i veckan. Servera köttet så välstekt du vill med en generös klick krämig tzatziki och en fräsch sallad på röda tomater och nymald svartpeppar. Duka fram potatisen och låt alla förse sig. Tänk att något såhär enkelt kan vara så gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2016
Ingredienser
4 portioner
Potatis
900 g fast potatis
2 msk olja
1 tsk timjan
salt
peppar
Tzatziki
1 gurka
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
Biff
ca 500 g minutbiff
1 msk olja
Till servering
2 tomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2094 KJ / 501 kCal
Fett19 g
Salt2 g
Kolhydrater45 g
Protein34 g
Kommentar
Helt sagolikt enkelt och kan lätt justeras efter antalet matgäster *****-stjärnigt. Håkan
Håkan
2017-03-18