Stekt biff med löksky och råstekt potatis är en riktig klassiker – gott och enkelt är det också! Låt biffen ligga framme en stund och torka av det med lite hushållspapper innan det är dags för stekning. Stek biffen på hög värme och ös köttet under tiden så får det fantastisk smak. Servera med råstekt potatis och en sallad. Vardagsmat när den är som bäst!
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ut flytande matfett mot laktosfritt flytande matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt flytande matfett mot mjölkproteinfritt matfett.
Recept och bild från Milda Kockens val.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ronda
2021-05-05Vilket kött ska man använda ??
Redaktionen ICAse
2021-05-05Hej Ronda! Det är skivad biff (ryggbiff) från nötkött du ska använda. Lycka till. Hälsningar Ulrika