Att starta dagen med att baka eget bröd behöver inte vara så komplicerat! Med stekpannebröd får du rykande färskt bröd på morgonen i ett kick – ät tillsammans med ett stekt ägg och yoghurt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj olja och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj olja och byt ut yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Testade att göra med Urtekrams glutenfria fibermix och med lite socker och bakpulver i då vi ville ha det som ett naanbröd. Behövs kanske bara 2-2,5 dl mix istället för 3 dl vetemjöl. Och så tog vi lite vitlök och persilja istället för oregano. Enkelt och gott. Det blev ju såklart inte som ett äkta naan men det passade verkligen superbra till maten. Tack för ett bra recept att mixtra lite med.
Rebecca
2021-09-07