Brioche är ett lätt och luftigt vetebröd med kraftig smörsmak. Här smaksätter vi det saftiga briochebrödet med vällagrad ost och örter som persilja och basilika. Ett bröd som passar fint till både jul, advent och glöggfest.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Är det tänkt att jästen ska blandas utan degvätska? Gjorde enligt recept och jäste degen över natten men degen lyfte sig inte alls till morgonen.
Jesper
2022-12-15Väldigt gott bröd. Vi bakade på dinkel. Men se upp med tiden. 40-50 min var för länge för varmluftsugn. (Vi bakade detta utifrån den aktuella buffé-tidningen i pappersformat. Jag gick in på nätet för att se om det fanns en bättre beskrivning på hur bröden ska vridas. Det var nämligen lite knepigt). Rekommenderar detta vackra goda bröd
Anna
2022-11-30Fantastisk gott bröd
Neuza
2022-08-31