Stark romglögg med apelsin

Hemgjord glögg är lyxigt att bjuda på. Prova att spetsa med rom och sätt smak med apelsin, förutom de traditionella glöggkryddorna. Romglöggen är lika god kall som varm, gärna i sällskap av en näve russin och ett gäng skalade sötmandlar.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Gör så här
08:00:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per liter
Näringsberäkningen är per dl.
Energi564 KJ / 135 kCal
Fett0.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater14 g
Protein0.1 g
Kommentarer
9 stEtt bra grundrecept. Som går att variera med diverse ingredienser. Utgått från detta många gånger. Men ibland tillsätter jag mer/mindre eller testar att lägga till. Bara att prova. 👍
Dennis
Koka upp? Så denna glögg är alkoholfri?
Cecilia
Hur länge håller denna sig i flaskan?
Ulrika