Sprödbakad torsk med skagenröra

3
0
Sprödbakad torsk med skagenröra

Fisk och potatis, frågor på det? Medan den sprödbakade torsken tillagas i ugnen kokas potatisen. För att liva upp denna rätt lite så svänger du enkelt ihop en gurksallad med lite dill och till detta serveras även en klick skagenröra. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2020

Sprödbakad torsk med skagenröra

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis
1
förp sprödbakad torskfilé (à 300 g)
1/2
gurka
1/2
ask färsk dill (à 20 g)
1 tsk
olja
-
salt
-
peppar
190 g
skagenröra

För alla

Kontrollera noga innehållet i fisken.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Koka resten av dillen med potatisen.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3689 KJ / 888 kCal
Fett 52 g
Salt 5 g
Kolhydrater 73 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept