Sprödbakad torsk med remoulad

3
0
Sprödbakad torsk med remoulad

Älskar du också fiskpinnar? I detta recept är det sprödbakad torsk som serveras ihop med egengjord remouladsås. Salta pickles grovhackas och blandas sen ned i smetanan. Äts ihop med kokt potatis och salladsärtor.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2019

Sprödbakad torsk med remoulad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
390 g
pickles
2 dl
smetana
-
salt
-
peppar
2
förp sprödbakad torsk (à 360 g)
1 msk
olja
150 g
salladsärtor

För alla

Innehåller gluten. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Vänd gärna ner lite hackad dill eller rostad lök i remouladen.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3296 KJ / 778 kCal
Fett 36 g
Salt 5.1 g
Kolhydrater 69 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept