Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Spetskål med citron och körvel

En korvtopping gjord på körvel, citron och krispig spetskål. Ett enkelt sätt att göra den grillade korven både grönare och godare! Servera gärna till chorizo eller annan kryddig korv.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla kålen fint, lägg den i isvatten. Riv det yttersta av skalet från citronen.
  2. Blanda olivoljan med citronskal, honung och körvel. Smaksätt med citronsaft, salt och peppar.
  3. Låt kålen rinna av väl i ett durkslag. Blanda den med dressingen.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven och brödet.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Förslag på korvar: Izletes Kabanoss, Telicherry pepper, chorizo, råkorv chili/oregano.

Korv ingår inte i näringsberäkningen.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1/2 liten spetskål
  • 1 citron
  • 1 1/2 msk olivolja
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 kruka körvel
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 950 kJ / 226 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer