Spetskål i ugn med misogrädde

Misogrädden är det som gör hela denna rätt. Den fina smaken från misopastan passar perfekt till den bakade spetskålen som också får extra sötma från honung.

Gör så här
00:20:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1333 KJ / 319 kCal
Fett26 g
Salt1.8 g
Kolhydrater16 g
Protein4 g
Kommentarer
Magiskt gott! Jag hade i lite mer miso, rostade sesamfröna och skippade gräslöken. Serverade det med rimmad och ugnsbakad torskrygg och potatismos med brynt smör. Dekorerade med krasse för estetiken men också som kompensation för gräslöken. Bättre än restaurang!
Terese
2025-06-02Det här var faktiskt rent av äckligt
Michaela
2025-04-07Detta var gudomligt gott! Serverade ris till... men nog lika gott eller ev godare med potatis Och jag har fått upp ögonen... Eller rättare sagt smaklökarna för Miso kan tänka mig massa maträtter att använda det i... Där man vill ha lite mer umami smak i vegitariska rätter.
Lena
2024-04-05