Spetskålssallad med apelsin

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Spetskålssallad med apelsin

Fräsch, krispig sallad med spetskål, apelsin och persilja särskilt rik på C-vitamin. Servera som tillbehör till kött, fågel eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Spetskålssallad med apelsin

Ingredienser

4 portioner
2 tsk dijonsenap
1/2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
1 liten spetskål (1 litet huvud spetskål motsvarar ca 300 g vitkål)
2 apelsiner
1 dl grovhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kål- och morotssallad med apelsin och honung
Betyg 1.7 av 5.
63 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med marinerad spetskål och rädisa
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonkatsu – Japansk schnitzel
Betyg 4.7 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga