Spetskålssallad med apelsin

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Spetskålssallad med apelsin

Fräsch, krispig sallad med spetskål, apelsin och persilja särskilt rik på C-vitamin. Servera som tillbehör till kött, fågel eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Spetskålssallad med apelsin

Ingredienser

4 portioner
2 tsk  dijonsenap
1/2 msk  vitvinsvinäger
2 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  peppar
1   liten spetskål (1 litet huvud spetskål motsvarar ca 300 g vitkål)
2   apelsiner
1 dl  grovhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kål- och morotssallad med apelsin och honung
Betyg 1.6 av 5.
62 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med marinerad spetskål och rädisa
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga