Spetskålssallad med apelsin

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Spetskålssallad med apelsin

Fräsch, krispig sallad med spetskål, apelsin och persilja särskilt rik på C-vitamin. Servera som tillbehör till kött, fågel eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Spetskålssallad med apelsin

Ingredienser

4 portioner
2 tsk  dijonsenap
1/2 msk  vitvinsvinäger
2 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  peppar
1   liten spetskål (1 litet huvud spetskål motsvarar ca 300 g vitkål)
2   apelsiner
1 dl  grovhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torsk med marinerad spetskål och rädisa
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kål- och morotssallad med apelsin och honung
Betyg 1.6 av 5.
62 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga