Spetskålssallad med apelsin
![Spetskålssallad med apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_48020/cf_259/spetskalssallad_med_apelsin.jpg)
Fräsch, krispig sallad med spetskål, apelsin och persilja särskilt rik på C-vitamin. Servera som tillbehör till kött, fågel eller fisk.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
![Spetskålssallad med apelsin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_48020/cf_259/spetskalssallad_med_apelsin.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 tsk dijonsenap
1/2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
1 liten spetskål (1 litet huvud spetskål motsvarar ca 300 g vitkål)
2 apelsiner
1 dl grovhackad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer