Glaserade revbensspjäll med kål- och äppelsallad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Glaserade revbensspjäll med kål- och äppelsallad

Utsökt saftiga och smakfulla ribs med rökig glaze att servera på buffébordet eller som festlig huvudrätt. Servera med den fräscha kålsalladen för en riktig härlig måltid.

Glaserade revbensspjäll med kål- och äppelsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
ca 1 kg tjocka revbensspjäll
2 gula lökar
2 morötter
1 äpple
1 dl rökig bbq-sås
2 oxbuljongtärningar

Glaze

1 1/2 dl rökig bbq-sås
2 tsk spiskummin
svartpeppar

Kålsallad

ca 600 g spetskål
1/2 tsk salt
1 silverlök
1 grönt äpple
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 msk curry

Till servering

1 ask solrosskott eller ärtskott (à 100 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi3000 KJ / 715 kCal
Fett48 g
Salt4.02 g
Kolhydrater34 g
Protein35 g

Testa liknande recept

Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bufféköttbullar
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fågelbon av salta pinnar och choklad
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påskkladdkaka
Betyg 4.5 av 5.
50 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Prinskorv i ugn med äpple och fetaost
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannacotta med yoghurt och blåbär
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga