Spenatröra med fänkålsfrön

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenatröra med fänkålsfrön

Det händer något när man fräser färsk spenat i olivolja och vitlök. Det blir jättegott helt enkelt. Och ännu godare blir det när spenatfräset blandas med matyoghurt, fänkålsfrön och citron. Inte minst som tillbehör till fisk och fläskkött.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Spenatröra med fänkålsfrön

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 tsk hela fänkålsfrön
2 påsar babyspenat (à 65 g)
2 dl matyoghurt (10 %)
finrivet skal av 1/2 citron
2 krm salt
1 krm peppar
2 msk rostade pumpakärnor

Gör så här

00:03:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 119 kCal
Fett10 g
Salt0.58 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Knäckemix
    Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Zucchini med tomatsås och fetaost
    Betyg 3.8 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkålskryddade laxspett
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad