Spenatpannkakor med prosciutto och svamp

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Spenatpannkakor med prosciutto och svamp

Spenatpannkakor med prosciutto och svamp är en rätt med otroligt spännande smakkombinationer! De aptitretande gröna pannkakorna, som får sin fina färg av babyspenat, blir suveränt goda tillsammans med mumsig champinjonröra, lufttorkad skinka och hjärtsallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2014

Spenatpannkakor med prosciutto och svamp

Ingredienser

4 portioner

Pannkakor

65 g babyspenat
4 1/2 dl mjölk
1/2 dl vatten
4 ägg
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
3 msk smör eller margarin

Svampsallad

250 g champinjoner
1 dl smetana
1 tsk vitvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
salt
peppar

Till servering

160 g hjärtsallad
240 g prosciutto

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Testade receptet, men med egenodlad mangold. Blev supergott, men skulle kunna haft ha lite mer salt.

Matilda

2020-07-14

Näringsvärde per portion

Energi2519 KJ / 602 kCal
Fett35.8 g
Kolhydrater35.6 g
Protein33.5 g

Testa liknande recept

Gräslöksblini med skinka och gurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med kapriskräm
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med gurksås och sallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kvargpannkakor med varma bär
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta meunière med tartarsås
Betyg 3.1 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga