Denna spenatpaj ger en känsla av Grekland när man anar den ljuva smaken av fetaost i pajen. Spenaten och fetaosten som du blandar med äggen får smak av lök, dill och olivolja innan det läggs i pajskalet för att gräddas.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2004
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: använd tofu i stället för fetaost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2020-06-21Pajen blev god, men jättetorr. Rekommenderar att göra en gräddfil/yoghurt-sås att ha till.
Jonatan
2019-05-10Skippade pajskalet helt. Blir kanongott utan! Hällde på lite pumpafrön på toppen för krispighet.
Marcus
2007-11-28Bytte ut vetemjölet mot finkornigt dinkelmjöl och pressade ner lite vitlök i röran. Gott